28.03.2022. | Novosti

Dinamo na predstavi “Ćiro”

28.03.2022. | Novosti

U ponedjeljak 28. ožujka organizirana je predstava “Ćiro” u kazalištu Kerempuh kao jedna u nizu akcija posvećenih obilježavanju 40. obljetnice Dinamova osvajanja naslova prvaka 1982. godine.

Događaj su uveličali i sami akteri iz zlatne generacije predvođeni trenerom i glavnim likom same predstave, znamenitim Miroslavom Ćirom Blaževićem, kojega je na pozornici utjelovio naš sjajni glumac, ujedno i veliki Dinamov navijač, Tarik Filipović. Klupsku delegaciju predvodili su predsjednik Mirko Barišić, predsjednica Uprave Vlatka Peras kao i članovi Izvršnog i Nadzornog odbora.

Predstavi su prisustvovali i igrači i stožeri prve i druge momčadi Dinama, a uz njih i maksimirski juniori i kadeti kao i cijela radna zajednica.

Prije početka predstave predsjednica Uprave Vlatka Peras poklonila je gospodinu Blaževiću repliku poznatog bijelog šala koji je obilježio tadašnjeg trenera Dinama. Bilo je teško zamisliti gospodina Ćiru bez tog modnog dodatka. Kad bi izašao iz tunela koji vodi od svlačionica do terena pa koračao pored zapadne tribine prema klupi, zamahnuo bi rukom u znak pobjede i tako animirao zagrebačku publiku i dignuo tribine na noge. Baš taj izlazak, taj elegantni hod i pobjednički uzdignuta ruka uz neizostavni bijeli šal jedna su od sekvenci koju naši navijači najviše pamte.

GNK Dinamo zahvaljuje gospodinu Tariku Filipoviću na sjajnoj predstavi te na opuštenoj i veseloj večeri.