10.03.2022. | Novosti

NOVČANICA ZLATKO CICO KRANJČAR

10.03.2022. | Novosti

Dinamo je u sklopu kampanje u čast slavne generacije za navijače pripremio i nekoliko iznenađenja u suvenirskom programu. Između ostaloga predstavljena je i posebna suvenir novčanica Dinamo Classics Zlatko Kranjčar, s obzirom na to da ove godine obilježavamo i prvu obljetnicu smrti legendarnog Cice Kranjčara.

Što ovaj proizvod čini tako jedinstvenim?
Prije svega, radi se o pravoj novčanici. Baš kao i Euro novčanice, Memo Euro Adria novčanice tiskane su na papiru od čistog pamučnog vlakna koji im daje karakterističnu šuštavost i otpornost na trošenje. Određena zaštitna obilježja, kao što su vodeni znak ili zaštitna nit, ugrađena su u sam papir. S obzirom da je svaka novčanica jedinstvena i ima vlastiti serijski broj, čini je vrijednim kolekcionarskim primjerkom.

Posebne značajke: vodeni žig, mikrotekst, utiskivanja, holografska folija, serijski broj, tema ugravirana na novčanici, UV vlakna i proširena stvarnost

Proširena stvarnost vlasniku novčanice daje pristup jedinstvenom sadržaju. Vlasnik skeniranjem novčanice putem svog pametnog telefona može pogledati poseban video posvećen Zlatku Cici Kranjčaru.
Kako pokrenuti ekskluzivni video posvećen Zlatku Cici Kranjčaru na vlastitom telefonu?
– Kamerom pametnog telefona skenirati QR kod koji se nalazi na pakiranju novčanice
– Skinuti aplikaciju BLITZ[AR]
– Pokrenuti aplikaciju i pomoću nje skenirati novčanicu
– Pratiti korake u aplikaciji za pokretanje videa

Cijena novčanice iznosi 99 kuna, a dostupna je u oba Dinamo fan shopa kao i na našem web shopu.