08.04.2022. | Novosti

Stranica posvećena generaciji 1982.

08.04.2022. | Novosti

GNK Dinamo predstavlja web stranicu posvećenu sjajnoj plavoj generaciji koja je slavne 1982. godine dohvatila dugo očekivani naslov prvaka!

Bilo je to nezaboravno Dinamovo proljeće, blistavi nogomet, delirij na tribinama, kombinacija žonglerstva, nogometne siline i taktičke lucidnost. U takvom je ambijentu Dinamo plesao te nezaboravne 1982. i zato s ponosom obilježavamo 40. obljetnicu ovoga sjajnog naraštaja. Maksimirska je momčad te godine osvojila naslov prvaka, bila i finalist Kupa, ali nije ovdje riječ samo o običnom trofeju, ovdje je riječ o kompletnom ambijentu, o nogometnom festivalu, o Dinamu koji je na proljeće postao – prava „drobilica“ suparničkih obrana. U arhivima ostaje zapisano da je to bio prvi naslov nakon pune 24 godine iako je sudskom odlukom Dinamu pripao i pokal iz 1979.

Kako bismo na jednom mjestu saželi neke važne i lijepe trenutke iz te sezone, na stranici smo odlučili predstaviti detalje i zanimljivosti, biografije stožera i igrača, sve utakmice i druge sadržaje. Na stranici će klub popratiti i sve aktivnosti, evente, suvenirski program i akcije tijekom ove godine u sklopu obilježavanja 40. obljetnice generacije.

S obzirom na to da su suveniri posvećeni generaciji 1982. izrađeni u limitiranim kolekcijama, molimo navijače da trenutno stanje s određenim suvenirima provjere u fan shopu ili u web shopu https://shop.gnkdinamo.hr/.

Na stranici možete pronaći i nekoliko wallpapera na temu 1982. za preuzimanje na mobitel i računalo. U narednim tjednima donosimo i serijal ”Dinamova zlatna 82.” i razgovore s legendama tog doba.